Ako želite kontaktirati nekoga od diplomanata RRiF Visoke škole upit možete poslati e-poštom na visoka-skola@rrif.hr.  

Vaš će upit biti proslijeđen u najkraćem roku.

 

ALUMNI RRiF VŠ Preddiplomski stručni studij Računovodstvo i financije

ALUMNI RRiF VŠ Specijalistički diplomski stručni studij Korporativne financije

 

 

PREDSTAVLJAMO RRiF ALUMNI:

slika-uz-alumni-tekst MATEA KLEČINA je ostvarila  izniman uspjeh na preddiplomskom stručnom studiju Računovodstvo i financije.
Bila je demonstratorica na kolegijima Poslovna statistika i Poslovni engleski jezik, zamjenica predsjednice Studentskog zbora, članica povjerenstva za osiguranje kvalitete. Dobitnica je dvaju studentskih stipendija i Dekanove nagrade kao najuspješniji student u ak. god. 2010/11.
Matea je nastavila studij na Bocconi University, Milano, na Master of Science: FinanceJoš za vrijeme studija dobila je nekoliko ponuda za posao, a nakon diplome odabrala je investicijsko bankarstvo, i trenutno radi u UBS banci u Milanu, na odjelu Investicijskog bankarstva.

Matea nam se rado javlja, a mi s ponosom pratimo njezin uspješan profesionalni razvoj.

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Mateu upit možete poslati e-poštom na visoka-skola@rrif.hr.

IMAG0202 DENIS POLDRUGAČ je upisao preddiplomski stručni studij studij Računovodstvo i financije u ak. god. 2006/07., kao izvanredan student koji studira uz rad. Ostvario je zapažen uspjeh i diplomirao na temu Fundamentalna i tehnička analiza ulaganja u dionice . Želja za uspjehom, dokazivanjem i znanjem razlog je što je Denis nastavio obrazovanje i upisao specijalistički diplomski studij Korporativne financije na RRiF Visokoj školi.

Denis je zaposlen u Erste & Steiermarkische Bank na poziciji Direktor Regionalne direkcije Zapad, Sektor građanstva.

S ponosom pratimo njegov uspješan profesionalni razvoj i uspješno polaganje ispita na specijalističkom studiju.

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Denisa upit možete poslati e-poštom na visoka-skola@rrif.hr.

 

patacic1MIRJANA PATAČIĆ  Upisala je  preddiplomski stručni studij Računovodstvo i financije u ak. god. 2006/07. kao izvanredni student koji studira uz rad, diplomirala 2010. godine. Položila je ispit za ovlaštenog računovođu. Zaposlena je u vlastitom računovodstvenom servisu (A.M. PATAČIĆ), i kako sama kaže: „ smatra da joj je studij na RRiF- VŠ  donio praktično znanje a time i sigurnost, i uvelike pridonio kvaliteti usluga koje pruža svojim komitentima“. Mirjana namjerava nastaviti obrazovanje i upisati specijalistički diplomski studij Korporativne financije na RRiF Visokoj školi radi daljnjeg usavršavanja.

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Mirjanu upit možete poslati e-poštom na  visoka-skola@rrif.hr.

JAM_6417 SVEN KOVAČIĆ je upisao studij Računovodstvo i financije ak. god. 2008/09. Iako je od završetka studija prošlo tek nekoliko godina, Sven je već stekao impresivno iskustvo na pozicijama u Deutsche Telekomu (Bratislava, Slovakia) i Genpact (Bratislava), pozicije US GAAP Accountant i Finance Analyst.

Drago nam je što se Sven vraća u Hrvatsku (na poziciju voditelja računovodstva), a u zadnjem nam je javljanju rekao da planira nastaviti studij na  diplomskom studiju Korporativne financije. Dobro nam došao natrag!

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Svena, upit možete poslati e-poštom na visoka-skola@rrif.hr.